Menu
DA
|
DE
Forside
Vestjyllands spisekammer
Madmødet 2022 - program
De gode historier
Knasende sprøde og sunde snacks
Stolthed og virkelyst på flaske
Intens, fyldig og afrundet
Fremtidens fødevarer smager af nødder
Sukkersøde fristelser til hverdag og fest
Smagen af dansk sommer og Vesterhav
Whisky i verdensklasse
Dyrevelfærd, økologi og innovation
Havtaske. Måske den grimmeste fisk i verden?
Velkommen Ombord
Havtaske - måske verdens grimmeste fisk?
Det er sundt, når der går ged i aftensmaden og mælken
Friske fisk – direkte fra Vesterhavet til hele Danmark
Gastro Vest
Smag og oplev Skjern Enge
Opskrifter
Pandekager med havtorn
Fastelavnsboller med melorme
Stjerneskud med søtunge, laks og rejer
Ringkøbing pandekagen
Rørt tatar med trøffelmayo
Müslibar med æblegranulat
Sparkles drink
Spidskålssalat med gulerødder
Nyretapper med bagt selleri og hvidløgssmør
Grillede cocktailtomater
Havtaskegryde
Fiske-frikasse med slethvar
Ceviche lavet på ising
Til virksomheder
Samarbejde
Fødevarepark Skjern Enge
Business Region MidtVest
Strategi for fødevarer
Kidszone
Gårdbutikker
Spisesteder
Producenter
Nyhedsarkiv
25. 05 2022
MADMØDET 2022 VAR EN STOR SUCCES
Læs mere
22. 05 2022
MADMØDET 2022: EVENTS D. 16.-22. MAJ
Læs mere
21. 05 2022
MADMØDET 2022: GOURMET-RUNDTUR
Læs mere
21. 05 2022
MADMØDET 2022: MAD OVER BÅL
Læs mere
20. 05 2022
MADMØDET 2022: WHISKY & FISK
Læs mere
18. 05 2022
MADMØDET 2022: MAD & MUSIK
Læs mere
17. 05 2022
MADMØDET 2022: FISK MED FISKER
Læs mere
24. 03 2022
ÅRETS IVÆRKSÆTTER 2022
Læs mere
10. 03 2022
VIP AFTENER HOS WESTJYSK SMAG
Læs mere
24. 02 2022
MICHELIN-KOK PÅ BESØG I DET VESTJYSKE
Læs mere
21. 02 2022
ANDERLEDES SØNDAGSBRUNCH
Læs mere
08. 12 2021
FOODEXPO 2022
Læs mere
15. 11 2021
GULDMEDALJER TIL LOKAL PRODUCENT
Læs mere
09. 11 2021
GASTRONOMISK VÆRKSTED
Læs mere
04. 11 2021
STAUNING WHISKY VINDER DEN DYBE TALLERKEN 2021
Læs mere
23. 09 2021
ANNE HJERNØE PÅ BESØG
Læs mere