Spis ved bondens bord

18. maj 2025

Madmødet 2025: Spis ved bondens bord

Tag med på besøg og spis med ved bondens bord hos Nørgaards Gedemejeri i Videbæk søndag den 18. maj kl. 11-14

Nørgårds Gedemejeri i Videbæk er mere end bare et mejeri – det er en fortælling om passion, lokal forankring og gedigen kvalitet. Tobias har formået at skabe både et brand og et fællesskab. I 2024 modtog han også Årets Gourmetpris for sin gedegouda – en ost, der har fået selv skeptikere til at overgive sig.

Gården er med 260 malkegeder og opdræt en af landets største økologiske gedefarme. Siden sommeren 2023 har Anne Marie og Tobias drevet deres eget gedemejeri, hvor de producerer oste på deres egen gedemælk. På mejeriet produceres gedegouda med 8 forskellige smage, 4 gedeoste i saltlage, 2 friskoste, yoghurt og pasteuriseret gedemælk.

Med en god idé, en flok geder og et kæmpe gåpåmod har Tobias Christensen forvandlet en drøm til et lokalt stolthedsprojekt. Nu kan han også kalde sig Årets Iværksætter 2025 – en titel, han blev hædret med ved Ringkøbing-Skjern Erhvervsråds årlige generalforsamling.

Søndag under Madmødet inviterer gedemejeriet alle interesserede med på en guidet og rundvisning med en passioneret fortælling om gårdens fantastiske rejse. Efterfølgende bydes der på en god solid frokost med friske råvarer fra egen produktion.

 

Pris og praktik

  • kr. 350,- pr. person
  • Prisen er inkl. guidet rundvisning og frokost
  • Der er et begrænset antal billetter

 

Adresse

  • Nørgaards Geder, Bøgelyvej 14, 6920 Videbæk

Madmødet 2025

Den 12.-18. maj afholdes Madmødet 2025. Her sætter Ringkøbing-Skjern Kommune fokus på fødevarer og produkter fra vores område, som bugner af smags- og madoplevelser. Vi har rigtig mange ting at være stolte af, og det fejrer vi med en uge fyldt med lokale madoplevelser.