Velkommen Ombord

En fisk, en fisker og et køkken

De gode folk fra TV MIDTVEST og Kend din fisker har været på tur. Kig med her og få et indblik i, hvordan fiskerne, kokkene og køkkenerne arbejder for at sikre de bedste råvarer og måltider til dig - hele vejen fra Haw til Maw.

Se med, når Skipper Thomas Hansen en tidlig morgen stævner ud fra Hvide Sande for at fange fisk.

Følg også børnehavebørnene, der besøger Havnen i Hvide Sande og bagefter omsætter de lækre, friskfangede fisk til fiskefrikadeller til hele børnehaven.

Bor man i Ringkøbing-Skjern er man ret heldig. Her bespiser storkøkkenet Åkanden i Tarm nemlig over 1000 godtfolk om dagen - naturligvis baseret på gode råvarer.

Se med, når personalet følger fiskens vej fra hav til havn, og se hvordan fisken ender som den lækreste råvare i deres køkken.

Plejehjemmet i Lem ligger tæt på hav og fjord. Derfor har de selvfølgelig fisk på menuen hver uge.

Se med, når havkatten erstatter torsk og rødspætter. Velbekomme.