Friske fisk – direkte fra Vesterhavet til hele Danmark

Er det muligt at få leveret friskfangede fisk fra Vesterhavet direkte til hoveddøren af en treværelseslejlighed i det indre København?

 

Ja, det er det.

Og ifølge anmeldelserne på Trustpilot er det lige før, man kan høre Vesterhavets brusen og dufte den friske, salte luft, når man tager låget af flamingokassen fra Friskfangetfisk.dk. En oplevelse, som tilsyneladende er vanedannende for helt op mod 20-30 % af kunderne tegner et abonnement, som sikrer, at de har en fast levering af fisk direkte til døren. Har du ikke mod på et abonnement, kan du frit vælge mellem alt fra skrubber til jomfruhummer.

Friskhed, kvalitet der kan smages og nærhed til kunderne er grundelementerne i forretningen, og ud fra kundernes tilbagemeldinger, må det siges at være lykkedes. ”En gave til samtlige fiskeentusiaster. Den KAN ikke blive friskere ... det KAN ikke gøres bedre”, er der eksempelvis en, der skriver.  

Det er muligt at køre forbi virksomheden og hente sin bestilling, men forretningen er primært baseret på at give kunder langt væk fra Hvide Sande samme høje smagsoplevelse og nemme adgang til fisk som de lokale har i Hvide Sande.