Stolthed og virkelyst på flaske

Lowlands Denmark

Glem alt om kommen. Tænk i stedet på solbærbuske, bagte paradisæbler og topskud fra bjergfyr. Snaps har fået et helt nyt liv i hænderne på Henrik Agger og Anders Juhl.

 

Sammen har de etableret virksomheden Lowlands Denmark, hvor de med sans for innovation og smagsnuancer er godt i gang med at give snapsen et nyt liv på de danske frokostborde. Indtil videre går det projekt rigtig godt.

Den første snaps, de sendte på markedet, blev udsolgt på under en uge, stjernekokke har rost deres produkter for åben skærm, og den har fået en sølvmedalje ved en international smagstest. Selv i Vestjylland må vi betegne, det som værende ik’ så ringe endda. Men de mange succeser får ikke Lowlands til at hvile på laurbærrene. Virkelyst, legesyge og nysgerrighed får makkerparret til at afsøge alle muligheder for at finde frem til nye, gode smagsvariationer. Når alt kommer til alt, er de sikre på, at et triumftog for snapsen skal drives med gode smagsoplevelser.   

Men udgangspunkt i vestjysk opfindsomhed, ihærdighed og humor producerer Lowlands Denmark i øjeblikket snaps i fire forskellige smagsvarianter, som hver især kommer med sit bud på, hvad snaps også kan være. Og snaps skal ifølge Lowlands Denmark ikke alene serveres til frokost – den passer sig også til cocktails fx nytårsaften eller på terrassen en sommerdag. Nyd den ved stuetemperatur, hvor smagsnuancerne rigtig folder sig ud, så du får den fulde fornøjelse af vestjydernes ihærdighed.   

Flere steder i Ringkøbing-Skjern kommune er det muligt at få serveret den lokale snaps på restauranter og barer, og den kan også købes på virksomhedens egen webshop, men hvis du vil have den fulde oplevelse af, hvad Lowlands Denmark kan byde på, så hold øje med virksomhedens hjemmeside, hvor der løbende er arrangementer.

 

Lowlands
Lowlands
Lowlands