Stolthed og virkelyst på flaske

Lowlands Denmark

Snaps og gin har fået et helt nyt liv i hænderne på Anders Juhl.

 

Virksomheden Lowlands Denmark har sans for innovation og smagsnuancer, og startede med at kaste kærligheden på snaps, ud fra et ønske om at give snapsen et nyt liv på de danske frokostborde. Indtil videre går det projekt rigtig godt.

Den første snaps, der blev sendt på markedet, blev udsolgt på under en uge, stjernekokke har rost deres produkter for åben skærm, og den har fået en sølvmedalje ved en international smagstest. Selv i Vestjylland må vi betegne, det som værende ik’ så ringe endda. Men de mange succeser får ikke Lowlands til at hvile på laurbærrene. Virkelyst og nysgerrighed får Lowlands til at afsøge alle muligheder for at finde frem til nye, gode smagsvariationer. 

Men udgangspunkt i vestjysk opfindsomhed, ihærdighed og humor producerer Lowlands Denmark i dag spiritus i forskellige smagsvarianter, og sortimentet er udvidet, så Lowlands ikke kun laver snaps. Gin i flere afskygninger, kaffelikør, cocktailmixers og spiritus, der ikke lader sig kategorisere efter de klassiske standarder.

Flere steder i Ringkøbing-Skjern Kommune er det muligt at få serveret den lokale spiritus på restauranter og barer, og den kan også købes på virksomhedens egen webshop, men hvis du vil have den fulde oplevelse af, hvad Lowlands Denmark kan byde på, så hold øje med virksomhedens hjemmeside, hvor der løbende er arrangementer.

 

Lowlands
Lowlands
Lowlands