Ingredienser
- 600 gram oksekød eksempelvis mørbrad eller inderlår
 - 4 skalotteløg finthakket
 - 50 gram kapers hakket
 - 60 gram cornichoner hakket
 - 1 lille bundt estragonblade finthakket
 - 2-3 spsk. friskrevet peberrod efter smag
 - 2 tsk. grovkornet fransk sennep
 - 2 tsk. worcestersauce
 - 2 spsk. Heinz ketchup
 - ½ spsk god olivenolie
 - 2-3 æggeblommer
 - salt og peber
 
Opskrift
Kødet hakkes fint, de snittede og finthakkede skalotteløg, hakkede kapers og cornichoner samt finthakket estragon vendes sammen.
Tilsæt sennep, worcestersauce, ketchup, olivenolie og æggeblommer vendes i og smages til med peberrod, salt og peber.
Fordel den rørte tatar i couvert-portioner og lav en fordybning til en æggeblomme i hver.
Tips: Rørt tatar med trøffelmayo serveres med friskbagt brød og salat, marineret i vinaigrette og valnøddeolie.
Vinanbefaling
Cheverny Prestige fra Domaine du Salvard, Loire, en fadlagret fed hvidvin.