Ingredienser til spidskålssalat med gulerødder
- 1 spidskål, gerne den røde, skyl og hak
 - 1 løg, finthakket
 - 4 gulerødder, revet
 - 2 æble, revet
 
Dressing
- 120 g fraiche 9 %
 - 3 tsk. Sennep, gerne en grov
 - 2 tsk. Honning
 - Salt
 
Topping
- 100 g mandler
 
Opskrift: Sådan gør du
- Skyl og hak spidskålen.
 - Snit løg, og skræl gulerødderne.
 - Riv gulerødder og æblet på et rivejern.
 - Kom det hele i en skål.
 - Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og rist mandlerne i ovn i 15 minutter ved 160 grader
 - Hæld dressingen over kålsalaten og top med ristede mandler lige før salaten skal spises.
 - Pynt også gerne med tørret kornblomst fra Øhaven.