Spidskålssalat med gulerødder

Bodil Byskov fra Livsstilsbanken i Ringkøbing deler denne sunde opskrift med os

Ingredienser til spidskålssalat med gulerødder

  • 1 spidskål, gerne den røde, skyl og hak
  • 1 løg, finthakket
  • 4 gulerødder, revet
  • 2 æble, revet

Dressing

  • 120 g fraiche 9 %
  • 3 tsk. Sennep, gerne en grov
  • 2 tsk. Honning
  • Salt

Topping

  • 100 g mandler

 

Opskrift: Sådan gør du

  1. Skyl og hak spidskålen.
  2. Snit løg, og skræl gulerødderne.
  3. Riv gulerødder og æblet på et rivejern.
  4. Kom det hele i en skål.
  5. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og rist mandlerne i ovn i 15 minutter ved 160 grader
  6. Hæld dressingen over kålsalaten og top med ristede mandler lige før salaten skal spises.
  7. Pynt også gerne med tørret kornblomst fra Øhaven.
Spidskålssalat med gulerødder opskrift