Madkursus i marts – Fisk og skaldyr

12. marts 2024

Fisk og skaldyr

Madkursus tirsdag den 12. marts 2024

Tema: Fisk og skaldyr

Underviser: Frederik E. Havn, køkkenchef hos Restaurant NORDIC

Sted: Fødevarepark Skjern Enge

 

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og Smagen af Vest inviterer til tre spændende madkurser i marts, hvor lokale dygtige kokke lærer fra sig, og giver dig inspiration og grundteknikker til lækre retter. Vi arbejder med lokale råvarer, og der er et særligt tema til hvert madkursus.

 

Tirsdag den 12. marts laver vi mad med fisk og skaldyr og fremstiller flere velsmagende retter:

  • Farseret rødspætte med morkler, bakskuld og torsk - sauce på brunet smør - kapers - citronskal - chorizo
  • Jomfruhummertatar - estragon - olivenolie
  • Jomfruhummer bisque - vestjysk øl - urter fra skoven - fed creme fraise
  • Havtaske - fermenteret hvidløg
  • Miso butter beans - ramsløg - kørvel - vanilje

 

Frederik E. Havn fra Restaurant NORDIC lærer dig tilberedningsteknikker og leverer masser af tips og tricks. Herefter skal du selv i køkkenet, hvor du skal lave en af retterne.

 

Hvad får du?

  • Inspiration og undervisning
  • Et madkursus i rustikke rammer, hvor du selv skal deltage aktivt i madtilberedningen
  • Et lækkert og velsmagende måltid i bedste social dining stil, hvor du deler din ret med de øvrige deltagere og smager deres ret
  • Lokalfremstillet øl og saft er inkluderet i prisen
  • Surdejsbrød fra Gaardbageren i Højmark serveres til retterne

 

Hvor foregår det?

  • Fødevarepark Skjern Enge, Feldsingvej 3, Borris, 6900 Skjern

 

Praktik

  • Medbring gerne eget forklæde
  • Alle kan være med, og madkurset kræver ingen særlige forudsætninger
  • Der er kun 20 pladser på dette madkursus.

 

Pris

  • Deltagerpris kr. 175,- inkl. moms

 

Tilmelding

  • DER ER IKKE FLERE PLADSER TIL DETTE MADKURSUS

 

 

 

Øvrige madkurser i marts

Madkursus i marts - Simremad og supper

Kom til madkursus i simremad og supper onsdag den 13. marts 2024 i Fødevarepark Skjern Enge

Læs mere

Madkursus i marts - lav mad med rester

Kom til madkursus i at lave mad med rester torsdag den 14. marts 2024 i Fødevarepark Skjern Enge

Læs mere