Surdejskursus - eftermiddag

12. maj 2025

Madmødet 2025: Surdejskursus hos Gaardbageren

Camilla Rahbek åbner dørene i bageriet sammen med Ida Willumsgaard fra bagerlandsholdet, som arbejder hos Gaardbageren, mandag den 12. maj kl. 15.00-17.30

Glæd dig til et praktisk og let tilgængeligt kursus, hvor du selv skal have fingrene i dejen.

Program

  • Lær at bage Gaardbagerens lækre surdejsboller
  • Lav din egen dej, som du får med hjem, og kan bage med dagen efter
  • Få en surdej og lær hvordan du fodrer den, og bruger den i dit bagværk
  • Få viden om dejstruktur og gode tricks til lækkert bagværk
  • Lær at bage madbrød og tilsæt dit eget krydderi
  • Hør Camilla fortælle om Gaardbagerens udvikling
  • Ida fortæller om hvordan, det er at være på bagerlandsholdet

 

Du får med hjem

  • Færdigbagte surdejsboller
  • Dej til surdejsboller, som du kan bage dagen efter kurset
  • Surdej
  • Færdigbagt madbrød
  • Opskrifter

 

Pris og praktik

  • 350,- pr. person
  • Prisen er inkl. færdigbagte surdejsboller og madbrød, dej til surdejsboller, surdej, opskrifter og selvfølgelig smagsprøver
  • Medbring gerne eget forklæde
  • Der er kun 15 pladser på hvert kursus

 

Adresse

  • Gaardbageren, Nørbæk 17, Højmark, 6950 Ringkøbing

Madmødet 2025

Den 12.-18. maj afholdes Madmødet 2025. Her sætter Ringkøbing-Skjern Kommune fokus på fødevarer og produkter fra vores område, som bugner af smags- og madoplevelser. Vi har rigtig mange ting at være stolte af, og det fejrer vi med en uge fyldt med lokale madoplevelser.