Kokketræf: En aften i særklasse

13. marts 2026

Femstjernet oplevelse

Fredag den 13. marts 2026 kl. 18.00 hos Ri10 i Hvide Sande

Oplev en helt særlig aften, når fem af Ringkøbing-Skjern Kommunes mest anerkendte kokke går sammen om at skabe en unik gastronomisk oplevelse.

Denne aften får du lokale råvarer og håndværk i topklasse. Det hele bliver smagt til med gode historier og serveret i intime rammer med begrænset antal pladser.

 

Aftenens kokke

Fem kokke – fem signaturretter – fem små snacks. Tilsammen en helhedsoplevelse, du kun kan få denne ene aften.

  • Peter Gyldenkærne fra Ri10 i Hvide Sande er aftenens vært
  • Frederik Emil Havn fra Restaurant NORDIC i Ringkøbing
  • René Vestergaard fra Restaurant Stauning Strand i Stauning
  • Peter Foldby fra Westergaards Hotel i Videbæk
  • Michael Grantland fra Lille K by Grantland i Ringkøbing

 

Menu og pris

Kuvertpris: 1.250 kr. inklusive:

  • 10 serveringer fordelt på 5 retter og 5 snacks
  • Vinmenu eller alkoholfri drikkemenu
  • Kaffe og petit fours

Oplevelsen er skabt med afsæt i lokale og sæsonbaserede råvarer.

 

Først til mølle

Der er et begrænset antal pladser.

Er du en del af et selskab, der gerne vil sidde sammen, skal I købe billetter i samme bestilling.

 

Kokketræf

Kokketræffet foregår på skift mellem de deltagende restauranter og arrangeres af Smagen af Vest, der samler og hylder de mange stærke madoplevelser i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi sætter fokus på lokale råvarer og ægte vestjyske smagsoplevelser.