Madmødet 2025: Surdejskursus hos Gaardbageren
Camilla Rahbek åbner dørene i bageriet sammen med Ida Willumsgaard fra bagerlandsholdet, som arbejder hos Gaardbageren, mandag den 12. maj kl. 18.00-20.30
Glæd dig til et praktisk og let tilgængeligt kursus, hvor du selv skal have fingrene i dejen.
Program
- Lær at bage Gaardbagerens lækre surdejsboller
- Lav din egen dej, som du får med hjem, og kan bage med dagen efter
- Få en surdej og lær hvordan du fodrer den, og bruger den i dit bagværk
- Få viden om dejstruktur og gode tricks til lækkert bagværk
- Lær at bage madbrød og tilsæt dit eget krydderi
- Hør Camilla fortælle om Gaardbagerens udvikling
- Ida fortæller om hvordan, det er at være på bagerlandsholdet
Du får med hjem
- Færdigbagte surdejsboller
- Dej til surdejsboller, som du kan bage dagen efter kurset
- Surdej
- Færdigbagt madbrød
- Opskrifter
Pris og praktik
- 350,- pr. person
- Prisen er inkl. færdigbagte surdejsboller og madbrød, dej til surdejsboller, surdej, opskrifter og selvfølgelig smagsprøver
- Medbring gerne eget forklæde
- Der er kun 15 pladser på hvert kursus
Adresse
- Gaardbageren, Nørbæk 17, Højmark, 6950 Ringkøbing

Madmødet 2025
Den 12.-18. maj afholdes Madmødet 2025. Her sætter Ringkøbing-Skjern Kommune fokus på fødevarer og produkter fra vores område, som bugner af smags- og madoplevelser. Vi har rigtig mange ting at være stolte af, og det fejrer vi med en uge fyldt med lokale madoplevelser.