Madmødet 2025: Longhorn & longdrinks
Oplev ranchstemning, unik BBQ menu og forfriskende longdrinks hos Knaplund Destilleri fredag d. 16. maj kl. 17-22
Knaplund Destilleri slår dørene op for en helt særlig aften under Madmødet 2025. Her kan du opleve ægte ranchstemning med BBQ-dufte i luften, levende countrymusik og spændende smagsoplevelser.
I dagens anledning slagter Knaplund Destilleri et Texas Longhorn kvæg, og du får en unik mulighed for at smage flere udskæringer tilberedt af Dennis Winther, som er kok og europamester i BBQ grill.
Dennis deler ud af sine bedste grilltips, mens du nyder grillet longhorn-kød med cowboybutter, lækkert tilbehør og surdejsbrød fra Gaardbageren i Højmark.
Peter Hedegård fra Better Drinks står bag shakeren med forfriskende longdrinks med egne sirupper og Knaplunds spiritusser. Og som prikken over i’et sørger Hvedegaard Bondegårdsis for en sød afslutning med isvarianter skabt specielt til lejligheden med destilleriets egne dråber.
Det hele bindes sammen med toner af levende countrymusik, der sætter scenen for en afslappet og smagfuld aften i Madmødets tegn.
Program
- Kom kl. 17.00 og få en velkomst-longdrink
- Spis en all you can eat BBQ menu med lækkert tilbehør tilberedt af Dennis Winther, europamesteren i grill, og nyd surdejsbrød fra Gaardbageren
- Indtag en longdrink fra Better Drinks
- Nyd specialfremstillet is fra Hveddegaard Bondegårdsis
- Levende countrymusik sørger for den rigtige ranchstemning
- Tak for aften kl. 22.00
Pris og praktik
- Kr. 375,- pr. person
- Prisen er inkl. all you can eat BBQ menu med Texas Longhorn kød og lækkert tilbehør, 2 stk. longdrinks, is og kaffe.
- Baren er åben hvor der igennem hele aftenen kan købes drikkevarer
- Eventet foregår i overdækket telt
- Der er et begrænset antal billetter
Adresse
- Knaplund Destilleri, Herningvej 9B, 6880 Tarm
Eventet arrangeres af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

Madmødet 2025
Den 12.-18. maj afholdes Madmødet 2025. Her sætter Ringkøbing-Skjern Kommune fokus på fødevarer og produkter fra vores område, som bugner af smags- og madoplevelser. Vi har rigtig mange ting at være stolte af, og det fejrer vi med en uge fyldt med lokale madoplevelser.