Madmødet 2023: En kæmpe succes

01. juni 2023

Stor interesse for Madmødet 2023

I uge 21 blev der i Ringkøbing-Skjern Kommune dækket op til en lang række madoplevelser, ligesom der også gjorde i seks andre midt- og vestjyske kommuner. Under overskriften 'Madmødet' blev der zoomet ind på på de fødevarer og produkter, der har rod i Midt- og Vestjylland.

Hele ugen hyldede og smagte flere hundrede mennesker på alt det bedste fra Vestjyllands spisekammer.

Det overordnede mål med Madmødet var at skabe en bevidsthed og en stolthed omkring, hvor dygtige vi er at fremstille og forarbejde fødevarer.

.

De mange madoplevelser, der var på programmet i kommunen under Madmødet 2023, vidner om, at fødevarer er en styrkeposition i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Madoplevelserne tog afsæt i forskellige fødevaregrupper og var fordelt på events hos selvstændige producenter, og events hvor flere aktører var gået sammen om at skabe en helt særlig oplevelse.

Bente Lægsgaard, erhvervskonsulent hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, er ovenud tilfreds med afviklingen af Madmødet 2023: 

- Vi er både stolte over og taknemmelige for den fantastiske opbakning, vi oplevede til vores events. I år var flere arrangementer fuldt booket kort efter billetsalget åbnede.

- Udover en meget imponerende lokal opbakning, har vi også tiltrukket mange gæster langvejs fra - fx Hanstholm, Aarhus, Horsens, Fanø og Frederiksberg. Det er vi pavestolte af, slutter Bente.