Gastro Vest

I Ringkøbing-Skjern har 5 lokale spisesteder valgt at gå sammen i projektet Gastro Vest for at højne den lokale gastronomi – og de mener det seriøst.

 

Spisestederne har nemlig nedfældet 11 forpligtende retningslinjer for deres arbejde og støbt det på et messingskilt. På trods af Vestkystens vind og vejr, står Manifestet på skiltet stadig klart og tydeligt, så både medarbejdere og gæster hos spisestederne kan inspireres af dem.

Vi vil vise, at vi mener det, når vi siger, at vi vil arbejde for at højne den lokale gastronomi. Derfor hænger vi vores Gastro Vest-manifest op, så alle kan se, hvad vi har forpligtet os til
-
Lars Pinholt, Restaurant Sandgaarden

For at kunne opfylde manifestet, arbejder Gastro Vest tæt sammen med de lokale leverandører om at lave endnu mere lokale og bæredygtige måltider til gæsterne. Det kræver et stærkt samarbejde at skabe de gode madoplevelser fra enge, hav og jorde, de har forpligtet sig til, og som du som gæst kan glæde dig til, når du besøger Vesterhavskøkkenet. 

 

Kom og smag på Vesterhavskøkkenet

Du kan smage den lokale gastronomi fra Vesterhavskøkkenet ved at besøge de enkelte spisesteder og deres køkkener. Hen over året inviterer Gastro Vest til en række af arrangementer med fokus på Vesterhavskøkkenet. Hold øje med de enkelte spisesteders hjemmeside eller følg dem på Facebook, så du kan se, om der er noget for dig.

Gastro Vest Manifestet

 

Med afsæt i den vestjyske natur og lokale råvarer vil vi inspirere til gode madoplevelser

Vi arbejder tæt sammen med lokale producenter og leverandører af kvalitetsråvarer

Vi bruger bæredygtige råvarer fra enge, hav og jord

Råvarerne tilberedes med faglig viden, stolthed og passion

Vores råvarer er af højeste kvalitet, lokale som importerede

Vi er i bevægelse og udvikler nye gæsteoplevelser med lokal autenticitet

Vi skaber gastronomiske tiltag og events ved at samarbejde på tværs af vores køkkener

Vi er gæstfri og leverer en hjertelig og nærværende service

Vi skaber lokale fristelser, som samler mennesker hele året

Vi gør Vestjylland til et gastronomisk rejsemål

Vi viser vejen og udbreder den gode historie