Samarbejde

Med afsæt i Fødevarepark Skjern Enge er der skabt en vestjysk fødevareklynge, der understøtter de mange lokale initiativer med synergi, sammenhængskraft og gensidig inspiration. Ved fælles hjælp og tværgående aktiviteter løftes det vestjyske fødevareerhverv fremad ­– og skaber de bedste betingelser for vækst, fremdrift og innovation. Der opstår mange nye muligheder, når eksempelvis økologiske landmænd, lokale slagtere, gedeavlere, passionerede mad-håndværkere og fx restauranter går sammen om at forædle nye madprodukter og skabe nye lokalt forankrede madoplevelser.

For intet kommer af sig selv – og det er ofte fælles bestræbelser, vidensdeling og kulinarisk krydsbefrugtning, der baner vejen for nye fødevarer, nye madoplevelser og nye afsætningsmuligheder.

Se vores samarbejdspartnere herunder.

Vil du også samarbejde med os?

Kontakt 

Bente Lægsgaard

Fødevare- og erhvervskonsulent

bel@rserhverv.dk

+45 21 25 59 65