Ringkøbing Bolcher

Friskproducerede, danske bolcher

Hos Ringkøbing Bolcher fremstilles bolcher, som man gjorde det i gamle dage – i hånden. Når bolchemassen har nået den korrekte temperatur i gryden, hældes den ud på kølebordet, hvortil smagen og farven tilsættes. Her er timingen vigtig, så bolchets struktur og smag bliver bibeholdt. Alle bolcher hakkes på en gammeldags brødmaskine eller klippes i hånden, og der er derfor aldrig nogen, som er ens.

Ingredienserne i bolcherne er naturlige, og der anvendes kun naturlige smage og farver. Det betyder, at der ikke anvendes konserveringsmidler, hvilket betyder, at bolcherne har den naturlige farve og smag.

Mange af bolcherne laves foran butikkens gæster, så det er en oplevelse for flere sanser at besøge butikken. Det betyder også, at du og hele familien er med til at kvalitetsteste bolcherne, før de kommer på hylderne.

Et besøg i butikken og bolchekogeriet er en stor oplevelse, og du bliver mødt af en fantastisk duft af sprøde lækkerier. Bolcher i alverdens farver og chokolade fra Ringkøbing Bolchers egen produktion – alt sammen noget for både store og små med sans for de gode råvarer.

Ringkøbing Bolcher tilbyder chokoladeworkshops, som er for de kræsne chokoladeelskere. Med chokolade fra Callebaut i Beligien er kvaliteten og smagen i top, og du bestemmer selv, hvordan de skal se ud.

Er du sulten efter karameller, går du heller ikke tomhændet fra Ringkøbing Bolcher, som har de lækre og velsmagende gourmetkarameller fra Karamel Kompagniet på Bornholm.

Ringkøbing Bolcher med butik i både Ringkøbing og Hvide Sande er stiftet og ejet af søstrene Stefanie og Julie. Tag et besøg i en af deres butikker - eller bestil bolcherne online.