Økologi og dyrevelfærd
Landmand Erling Bondes mission er at levere økologisk og høj kvalitet til danske forbrugere.
Dyrene fra Økogårdene Skjern Enge er på græs hele sommersæsonen, fra begyndelsen af maj til sidst i oktober. De bevæger sig frit og naturligt og vokser langsomt, hvilket er med til at sikre en god fedtmarmorering og smag i kødet.
Hos Økogårdene Skjern Enge tror de på, at det kan smages på kødet, når dyrene har det godt. Om vinteren går alle dyrene i løsdrift og har god plads og masser af strøelse. Deres trivsel prioriteres højt hos Økogårdene Skjern Enge, og der lægges vægt på rolige omgivelser, såvel på græs som i stald, og på kortest mulig transporttid fra stald til slagteri.
Økogårdene Skjern Enge samarbejder med øko-godkendt slagtere, der krogmodner kødet efter gamle, håndværksmæssige traditioner. Opskæring, forarbejdning og pakning af kødet sker hos en moderne slagter og under fødevaregodkendte og dyrlægekontrollerede forhold.
Læs mere om Økogårdene Skjern Enge her.