Knaplund Destilleri

Prisvindende destilleri

Knaplund Destilleri fremstiller gin, amerikansk-inspireret whisky og moonshine i mange forskellige smagsvarianter. Destilleriet er blevet til virkelighed på baggrund af en fascination og forkærlighed for amerikansk whisky, og sidenhen er passionen udvidet til også at omfatte gin.

Karl Povlsen og Mathilde Ingvardsen har siden starten af juni 2018 fået konkret anerkendelse i form af mere end 20 danske og internationale medaljer for deres spiritus. Det er en flot præstation, og successen kan også mærkes på kunderne, idet virksomheden vækster mere, end Mathilde og Karl har turdet håbe på.

Henover året afholder Knaplund mange events - cocktailkurser, smagninger, musikevents og meget mere. Du kan også komme med på en tur i hjertet af destilleriet og opleve, hvordan en gin bliver til, eller hvordan man laver moonshine eller whisky.

Du kan leje lokaler på Knaplund, hvis du skal holde en fest og gerne vil holde den i anderledes omgivelser, hvor det også er muligt at overnatte.

Det er uden overdrivelse en autentisk oplevelse at besøge Knaplund Destilleri, hvor du føler, at den amerikanske præriestemning når helt til den jyske hede.

Planlæg dit besøg, eller bestil drikkevarer her.