Gode råvarer og godt håndværk
Ejvinds Bageri i Hvide Sande har et stort og fristende udvalg af specialbrød, rundstykker, kager, sandwicher og meget mere.
Alle brød bliver bagt i stenovn og er alle langtidshævede - også rundstykkerne. Udover at have fokus på det gode håndværk satser Ejvinds Bageri også på ærlige, lokale og anerkendte råvarer.
Ejvinds Bageri har siden 1956 været et familieejet bageri, som i dag drives at 2. og 3. generation - Merrild og Ilse Jørgensen og to af deres sønner. Omdrejningspunktet har alle årene været kvalitet og service. I dag har Ejvinds Bageri bagerbutikker i Hvide Sande, Søndervig, Ringkøbing og Lemvig.
Under coronanedlukningen tænkte Ejvinds Bageri kreativt og arbejdede med tanken om, hvordan de kunne få noget ud til kunderne. Her fik de idéen om at levere friskbagte cookies til døren. Idéen viste sig at være mere end gangbar, og allerede efter få måneder blev der sendt cookies i kasser til hele landet. Salget går så godt, at bageriet i Hvide Sande er i gang med at udvide.
Alle cookies bages med 100 % dansk smør, mel sigtet i hånden og bageriets unikke sirup. Derudover behandles dejen med omtanke.
Læs mere, og smag på Ejvinds Bageri her.