Bjarne's frø og planter

Stort udvalg til den kvalitetsbevidste

Du bliver imponeret når du besøger Bjarne's frø og planter i Rimmerhus. I flotte drivhuse og udenfor er der frodige planter med spændende afgrøder og frugter så langt øjet rækker. 

Bjarne's frø og planter har et stort udvalg af frø og tilbehør til den kvalitetsbevidste hobbygartner, men du kan også vælge at overlade dyrkningen til Bjarne Højlund og hans team - og få del i herlighederne via pluk-selv-metoden på adressen.

Kål i mange afskygninger, blåbær, solbær, stikkelbær, agurker, tomater, pebre, vandmeloner og nok Danmarks største udvalg i friske chili - er nogle af de ting, du finder i Rimmerhus.

Bjarnes frø og planter er også altid frisk på en udfordring, hvis fx en restaurant efterspørger en særlig grøntsag eller frugt, tager Bjarne ofte udfordringen op.

Da Bjarne's frø og planter blev grundlagt i år 2006, var det med et mål om at tilbyde utraditionelle kvalitetsfrø til gode priser. Som følge af forretningens vækst udbyder Bjarne's frø og planter i dag et stort sortiment af frø, planter og tilbehør til hobbygartnere, som værner om god kvalitet.

I løbet af årene har Bjarne's frø og planter udvidet sit sortiment, så det i dag også dækker lækre delikatesser. Det er derfor et stort og spændende udbud af varer, du kan finde i butikken og på webshoppen.

Er du nysgerrig på Bjarne's frø og planter, kan du læse mere om butikken og besøge webshoppen her.