Søde lækkerier på åben mark

21. maj 2024

Madmødet 2024

Nyd en 6-retters dessertmenu under åben himmel - tirsdag d. 21. maj, torsdag d. 23. maj eller lørdag d. 25. maj

Oplev fem vestjyske fødevareaktører på pluk-selv-marken ved Benfarm Økobær, som indrettes til en udendørs pop-up cafe. Her kan du nyde en 6-retters dessertmenu med specialiteter fra lokale producenter. som vil præsentere hver ret og dele spændende fortællinger om deres produkter.

Menu

  • Stikkelsbærpesto med madbrød fra Gaardbageren
    Stikkelsbærpesto fremstillet af den grønne stikkelsbærsort Invicta dyrket af Benfarm Økobær serveret med lækkert saftigt madbrød fra Gaardbageren.

  • Gedeoste fra Nørgaards Geder med kiks og solbærmarmelade
    Nørgaards Geder producerer lækre oste af gedemælk fra egne geder med fokus på økologi og dyrevelfærd. Ostene serveres med kiks fra Gaardbageren og smagfuld solbærmarmelade fra Benfarm Økobær.

  • Boller med dejlig honning fra Bigaarden mellem Hav & Hede
    Honningen er lavet af bierne bl.a. bosiddende hos Benfarm Økobær. Bierne har fra tidligt forår nydt bærbuskenes nektar til at skabe denne fantastiske honning, som bringer blomstringstiden helt ind i sjælen.

  • Ribskage fra Gaardbageren
    Ribskagen er fremstillet med økologiske ribs dyrket af Benfarm Økobær. Ribsene giver en fantastisk frisk smag i en sød kage.

  • Solbærroulade fra Gaardbageren
    De økologiske solbær af sorten Ben Tron dyrket af Benfarm Økobær giver en imponerende flot farve og smag til solbærrouladen fremstillet af Gaardbageren.

  • Økologisk stikkelsbæris fra Hveddegård Is
    Hveddegård is fremstiller is efter konceptet bondegårdsis. I produktionen benyttes mælk fra egne køer og i dette tilfælde den gamle danske røde stikkelsbær sort Archiles dyrket af Benfarm Økobær.

Til menuen serveres et udvalg af økologiske bærsaft fra Søbogaard og æblemost fra Vesterhavsmost. Et udvalg af Gaardbagerens småkager bliver serveret med kaffe fra Hedekaffe. 

 

Der vil være mulighed for at købe produkter fra producenterne 

  • Gaardbageren sælger brød, kager og marmelade
  • Bigaarden mellem Hav & Hede sælger honning
  • Hveddegård is sælger bondegårdsis
  • Vesterhavsmost sælger et udvalg af æblemost
  • Økoladen sælger oste fra Nørgaards Geder og safte fra Søbogaard samt egenproducerede økologiske grøntsager

 

Pris og praktik

  • Kr. 180,- pr. person
  • Eventet afholdes følgende tidspunkter:
    • Tirsdag d. 21. maj kl. 19.30-21.30
    • Torsdag d. 23. maj kl. 18.00-20.00
    • Lørdag d. 25. maj kl. 14.30-16.30
  • Der er et begrænset antal billetter - KØB BILLET HER

 

Adresse

  • BenFarm Økobærs Pluk-selv-mark, Nymøllevej 11, Højmark, 6950 Ringkøbing

 

Arrangementet er arrangeret i samarbejde med Vesterhavskøkkenet.

 

Madmødet 2024

Den 20.-26. maj afholdes Madmødet 2024. Her sætter Ringkøbing-Skjern Kommune sammen med seks andre midt- og vestjyske kommuner spot på de fødevarer og produkter, der har rod i Midt- og Vestjylland. Vores område bugner af smags- og madoplevelser, og vi har rigtig mange ting at være stolte af - og det fejrer vi med en række lokale madoplevelser under Madmødet 2024. Se flere Madmødet 2024-events på madmodet.dk.