Spidskålssalat med gulerødder

Ingredienser til spidskålssalat med gulerødder

  • 1 spidskål, gerne den røde, skyl og hak
  • 1 løg, finthakket
  • 4 gulerødder, revet
  • 2 æble, revet

Dressing

  • 120 g fraiche 9 %
  • 3 tsk. Sennep, gerne en grov
  • 2 tsk. Honning
  • Salt

Topping

  • 100 g mandler

 

Opskrift: Sådan gør du

  1. Skyl og hak spidskålen.
  2. Snit løg, og skræl gulerødderne.
  3. Riv gulerødder og æblet på et rivejern.
  4. Kom det hele i en skål.
  5. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og rist mandlerne i ovn i 15 minutter ved 160 grader
  6. Hæld dressingen over kålsalaten og top med ristede mandler lige før salaten skal spises.
  7. Pynt også gerne med tørret kornblomst fra Øhaven.

 

Sunde hilsner
Bodil Byskov
Livsstilsbanken
Ringkøbing

www.livsstilsbanken.dk

Spidskålssalat med gulerødder opskrift