Din Insekt Butik

Spiselige insekter fra Danmarks største forhandler

Din Insekt Butik forhandler spiselige insekter og er den største forhandler af sin slags i Danmark. For nogen er det grænseoverskridende at putte insekter i munden, men faktisk er der rigtig god grund til at gøre det. Mike Erikstrup, der står bag Din Insekt Butik, grundlagde nemlig forretningen for at tilbyde et supplement til Jordens begrænsede ressourcer.

En stor del af virksomhedens kunder er forbrugere, som har øje for miljøet. De ønsker at mindske deres klimaaftryk og samtidig styrke dyrevelfærden. Det kan de gøre ved at anvende insekter i deres madlavning. Gennem insekter kan de nemlig få protein og B12-vitamin, mens de skruer ned for eller helt stopper forbruget af kød.

Er du skræmt af tanken om at spise insekter, har Mike Erikstrup udviklet produkter særligt til dig. Hos Din Insekt Butik kan du nemlig købe insekter, der er overtrukket med chokolade eller krydret med barbecue. Du kan også kaste dig over The Big Bug Challenge, som er et spil, der hjælper dig igennem din første smagning.

Vil du vide mere, kan du læse videre på Din Insekt Butiks hjemmeside.