Folkemødet 2024

Fødevarebanko på Folkemødet

Mød Ringkøbing-Skjern Kommune og Smagen af Vest til Folkemødet 2024 

Vi inviterer til fødevarebanko på Folkemødet på Bornholm - det bliver både spændende og underholdende.

Til fødevarebanko får du alle fortællingerne om ildsjælene, iværksætterne, råvarerne, produktionen og måske får du BANKO og vinder en af de lækre produkter.

Kig forbi hvis du er til Folkemødet:

  • Torsdag den 13. juni, kl. 18.30-20.00
  • Folkets Debattelt, Kæmpestranden J37

 

Ringkøbing-Skjern er Vestkystens spisekammer

Den vestjyske natur, de stolte fødevaretraditioner og evnen til at forædle lokale fødevarer har tilsammen skabt et enestående spisekammer. Det rummer alt, hvad hjertet kan begære af vestjyske smagsoplevelser.

De gode madoplevelser bygger på bæredygtige, rene og uforfalskede råvarer fra nærområdet. Den vestjyske natur leverer råvarer til madlavning og madoplevelser.

Den vildtvoksende natur findes lige uden for døren og byder på alt fra svampe, over velsmagende bær og til forskellige krydderurter.

Lokale planteavlere og landmænd producerer en bred vifte af fødevarer med masser af vestjysk smag. Fiskerne lander frisk fisk hver eneste dag. Alt sammen er med til at give smagsoplevelser i særklasse.

 

Fødevarer er vores DNA

I vores kommune er der tre gange så mange, der er beskæftiget med fødevarer, som i en gennemsnitlig kommune i Danmark. Fødevarer er en naturlig og vigtig del af vores DNA og det mærker du tydeligt, hvis du gæster vores område. Tag et kig på nogle af vores mange lokale producenter eller spis på en af områdets restauranter og mærk selv smagen af Vestjylland.