Sukkersøde fristelser til hverdag og fest

Baking Sins

En sød pause på en kedelig tirsdag på kontoret eller en livslang drøm om det perfekte bryllup. Baking Sins by Lea leverer kager til begge dele med samme glæde, passion og charme.

 

Virksomheden er grundlagt af Lea Cesar fra Slovenien. Det var kærligheden, der bragte hende til Danmark – hendes kæreste havde fået arbejde i Ringkøbing-Skjern, og hun fulgte forelsket efter. Og den heldige mand, er ikke den eneste, der har haft glæde af den beslutning. Hendes passion for søde desserter og kager har forført hele Ringkøbing-Skjern og en stor del af befolkningen i de regioner, der grænser op til.

I dag har hun både en omfattende cateringservice med søde desserter, dekorative cupcakes og imponerende bryllupslagkager samt en fristende café Ringkøbing.

Blandt de mest populære kager er det store udvalg af cupcakes, hvor især de farvestrålende unicorn cupcakes med vaniljesmag løber med manges hjerter, men også hendes S’mores Brownies, der vækker søde minder om sommeraftner med Mariekiks, skumfiduser og pålægschokolade over bål, er populære. Selv er Lea Cesar vild med macarons, som giver hende gode muligheder for at afprøve nye smagskombinationer.

Som autodidakt kagekunstner havde Lea Cesar ikke forventet, at hun kunne leve af sin passion, og til at begynde med, solgte hun kun sine sukkerpyntede cupcakes på markeder og til events. Men det varede ikke længe, før efterspørgslen steg, og hun måtte leje et professionelt køkken for at kunne følge med kunderne.

I dag leverer hun også store kager til livsbegivenheder som konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage, ligesom åbningen af cafeen i Ringkøbing har været en milepæl for hende. Men selv om der er masser at se til i kagebageriet, så bliver hun ved med at få nye ideer. Hver uge er der nye kager, smagskombinationer eller desserter at lade sig friste af både på hjemmesiden og i cafeen. 

Baking sins